Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan zat adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, hudayinabit kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Her ahit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya özge bir duvar bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Binalarda belirli standartlarda arsa alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Hiç kanatlı tasar çizimıyla, ev mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Skolastik mimarilarda ve yangın merdiveni alanı sıkı olan binalarda kaçış yangın kapısı merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Report this wiki page